• Weekendfavorit
  • Praktisk separat karta
  • Topplistor

Bryssel, Brygge, Antwerpen och Gent

Oavsett om du reser första klass eller med liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa som dessa historiska belgiska städer med Bryssel i spetsen har att erbjuda. Låt boken bli din guide till de flamländska mästarna, stjärnkrogarna och den unika kosmopolitiska atmosfären i huvudstaden - eller utforska de medeltida gatorna i Brygge, konstmuseerna i Antwerpen och den anrika universitetsstaden Gent, där man kan beundra det fantastiska Gentaltaret, en milstolpe i det europeiska måleriets historia. Boken innehåller också många tips för den som vill njuta av lyxig belgisk choklad eller lära sig mer om belgiskt öl.

Dussintals topplistor - med allt från restauranger och museer till festivaler och roliga ställen för barnen - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar både tid och pengar. Hitta rätt utan problem med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken.

Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting. Extra utvikskarta och guide ingår!

Serie:
Topp 10 reseguider
Sidantal:
144
ISBN:
9789174253573
Utkom:
12 jun 2015
Format:
100x190
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     
  • Marianne Andersson  2015 10 19, 10:27

    Hej! Jag och min man har varit i Bryssel för tredje gången på ett år och hälsat sonen som jobbar där, denna gång var vi utrustade med den utmärkta guideboken på svenska. Tack vare den kunde vi hitta till adresser. Vi använde oss av gatuhänvisningarna när vi inte alls visste var vi var och så kunde vi börja orientera igen med tummen på kartan. Kul eftersom många säger att det är omöjligt att hitta i Bryssel. Ett problem för oss är att texten är liten och bokstäverna är grå. Det gör att det är ansträngande att läsa. Kanske går det att förbättra. Med vänliga hälsningar Marianne Andersson

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget