• Weekendfavorit
  • Praktisk separat karta
  • Topplistor

Budapest

Oavsett om du reser första klass eller med en liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa Budapest har att erbjuda. Upptäck museerna och gallerierna, Slottshöjden i Buda, broarna över Donau, Pest och Margaretaön, utforska barnens favoriter eller strosa runt i Gamla staden. Dussintals topplistor - från det okända Budapests gömda skatter, till festivaler, sevärdheter, hotell och affärer - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar både tid och pengar. Du hittar snabbt rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting.

Serie:
Topp 10 reseguider
Sidantal:
ISBN:
9789174253429
Utkom:
11 feb 2015
Format:
101x191 mm
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     
  • Oddbjörn Sandervåg  2015 07 11, 09:49

    Vi har just kommit hem från några fina dagar i Budapest med shopping, museer, kyrkor och konst med ledning av Top 10. Tyvärr är konstmuseet (Sidan 38 i Top 10) stängd på grund av renovering och öppnas igen först våren 2018. Konsten ska dock vara överförd till nationalgalleriet där den nästan helt försvinner i den enorma mängden konst. Jag saknade i Top 10 hur man kunde hitta till minnesmärket över Raoul Wallenberg. Förklaringen på sidan 72 är otillräcklig. Det ligger like utanför kartan, men en liten pil hade kanske varit på sin plats. Många hälsningar Oddbjörn Sandervåg

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget