• Heltäckande
  • Område för område
  • Perspektivkartor

Med familjen i New York

Ny guideserieUpptäck New York tillsammans! Den amerikanska storstaden är förvånansvärt barnvänlig och har massor av museer med fokus på barn, men även en drös fina parker och lekplatser. Central Park är parkernas kung och bör inte missas. Några av höjdpunkterna är Belvedere Castle, Friedsamkarusellen och Central Park Zoo. Fortsätter man ut ur parken på Upper West Side väntar en riktig barnfavorit: dinosauriespäckade American Museum of Natural History. Svischa upp i en hög byggnad och speja ut över skogen av skyskrapor eller gör en båtutflykt till Frihetsgudinnan. Brooklyn Bridge är mäktig att betrakta på avstånd, men att promenera över den ger nya hisnande luftperspektiv - för små eller trötta ben finns tunnelbana och flodtaxi.

Boken innehåller alla de stora sevärdheterna och lyfter särskilt fram sådant som kan vara intressant eller spännande för barn. Här ges tips på barnvänliga hotell och matställen, och aktiviteter som är roliga för alla åldrar. Barnens intresse väcks med hjälp av fascinerande fakta och kuriosa, frågesport, skojiga bilder och kluriga uppdrag i spalten "Bara för barn". Guiden tipsar även om saker man kan hitta på om det regnar, och ger förslag på vart man kan gå när barnen behöver springa av sig.

Första Klass Familjeguider är den perfekta följeslagaren för föräldrar som vill upptäcka världen tillsammans med sina barn, och ger de bästa förutsättningarna för att hela familjen ska kunna njuta av resan.

Serie:
Första klass familjeguider
Sidantal:
288
ISBN:
9789174253320
Utkom:
17 jun 2014
Format:
150x222 mm
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget