• Heltäckande
  • Område för område
  • Perspektivkartor

Schweiz

Välkommen till Schweiz, det lilla landet med den storslagna naturen mitt i hjärtat av Europa. Schweiz är ett resmål med höga alper och frodiga dalar, dynamiska storstäder och en levande och mångfasetterad kultur. Det är inte bara ett vinterparadis med allt från mäktiga alplandskap och höga bergspass till fashionabla skidorter, utan ett fantastiskt land året runt - inte minst för den som tycker om att vandra - och här finns ett rikt kulturliv med både konst och musik i världsklass. Schweiz är också berömt för sina ostar, sin choklad och sina klockor, och det är ett land där många kulturer och språk möts. Landet är också ett ledande konstcentrum och här finns många enastående museer och gallerier.

I den här boken presenteras storstäder som Bern, Genève och Zürich ingående sida vid sida med anrika kurorter och eleganta semesterorter som den "schweiziska rivieran" vid Genèvesjön, Leukerbad, Zermatt och Verbier. I boken beskrivs landets skiftande karaktär, region för region. De stora städerna Bern, Genève och Zürich presenteras i varsitt kapitel och boken är full av detaljrika kartor som gör det lätt att utforska städerna och de olika regionerna. Boken är dessutom välfylld med vackra foton och illustrationer, och innehåller matnyttig information som gör det lätt att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna och sevärdheterna i varje område och hjälper besökaren att få ut mesta möjliga av sin vistelse.

Serie:
Första Klass Reseguider
Sidantal:
328
ISBN:
9789174250626
Utkom:
28 maj 2010
Format:
133x222 mm
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget