• Praktiska reseparlörer
 • Språkkurser med CD
 • Fickordböcker

Spanska på 15 minuter

Med bara 15 minuters övning per dag kan du snabbt lära dig att förstå och tala spanska. Boken är genomillustrerad i fyrfärg och visar på vanliga situationer i det dagliga livet, och de uttryck du där behöver. De två medföljande CD-skivorna med sammanlagt 2 timmars speltid hjälper dig att få ett perfekt uttal. Oavsett om du är nybörjare eller bara behöver friska upp dina språkkunskaper så är det här det enklaste sättet att snabbt lära sig språk. Spanska på 15 minuter är i första hand en enkel snabbkurs i spanska men boken kan med fördel också användas som en praktisk reseparlör i fickformat.

Serie:
Första klass parlörer
Sidantal:
ISBN:
9789178869701
Utkom:
15 mar 2009
Format:
131x217 mm
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     
 • Leena Pitkänen  2009 10 23, 10:16

  Jag har lånat denna bok och tycker den är jättebra. Vänliga hälsningar Leena

Se fler tips

 • Britt Bergström 2009 12 18, 06:03

  Jag lånade boken på biblioteket och tycker den är jättebra. Det var två cd skivor med att lyssna på och ett mycket bra komplement. Jag kommer att köpa den för att kunna repetera då och då.

 • Annika 2010 05 24, 09:33

  Hej,

  Kan inte denna ges ut även på franska? Jag har letat länge efter enkelt sätt sätt att tillgodogöra mig det franska språket på och detta verkar alldeles lämpligt - men jag vill lära mig franska i första hand!

  Vänliga hälsningar
  Annika Åkerholm

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget