• En klassiker
  • Berättande guide
  • Äkta fickformat

Turkiet. Badorter vid kusten

En behändig Berlitzguide om Turkiets härliga kust utmed Egeiska havet och vidare längs östra Medelhavet. Här presenteras en lång rad stränder och fina badorter, från klassiker som Alanya, Antalya och Marmaris till mer okända små pärlor.

Berlitz reseguide är fullmatad med information om det sägenomspunna landet där öst möter väst. Den innehåller många tips på intressanta utflykter för den som tröttnat på sol och bad. Läs om ruiner från antiken, tempel, gravar och bergsbyar. Den som vill shoppa hittar fakta om basarer, mattor, lädervaror, pärlamuletter och mycket annat.

I turkiet badar man inte bara i havet, utan även på hammam. Läs mer om de anrika turkiska badhusen, sköna orientaliska badtraditioner och moderna spahotell. Guiden ger också andra intressanta fördjupningar i Turkiets kulturhistoria och en överblick av den spännande historien, från forntid via det fascinerande bysantinska riket till nutidshistorien.

I guiden hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till Turkiets kust.

Serie:
Berlitz Reseguider
Sidantal:
144
ISBN:
9789174252224
Utkom:
07 apr 2013
Format:
105x144
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget