• En klassiker
  • Berättande guide
  • Äkta fickformat

Vietnam

Fakta om Hanoi, Huê, Hô Chi Minhstaden, Ho An, Mekongdeltat och mycket mycket mer, liksom om andra historiska minnesmärken, arkitektur och konst. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om detta fascinerande kulturland som så länge lidit under otaliga krig och konflikter, men där det i dag finns så mycket att se och göra för turisten. Boken är lätt att läsa - och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till det exotiska Vietnam.

Serie:
Berlitz Reseguider
Sidantal:
144
ISBN:
9789174252613
Utkom:
09 jan 2013
Format:
105x144
Bandtyp:
Häftad

Har du några bra tips? Dela med dig och skriv dem här!

Tycker du att vi missat något viktigt som resmålet har att erbjuda - eller har andra synpunkter på innehållet - så är du välkommen att kommentera det här! Ta gärna med dig kommentarerna på din resa genom att skriva ut dem.

     
  • Jonathan gharbi  2014 05 27, 01:25

    Hej Jag har hittat ca 40 okända bryggerier i vietnam med väldigt bra öl, bryggd på importerad malt och humle i tjeckisk och tysk stil. Jag har en guide till dem på min blogg www.beervn.com. Fenomenet är okänt och jag är den första som skriver om det. Finns massor av bryggerier men utan reklam o marketing förblir de okända. Hör gärna av er för mer info. De turister som hittar dit har varit mkt imponerade. Mvh Jonathan Gharbi. Jag bor i vietnam sen två år tillbaka och försöker hjälpa folk att hitta till bryggerierna och njuta av en mer okänd sida av Vietnam.

Våra senaste böcker

 

 


Populäraste resguider just nu

Populära
reseguider

Reseguider i miniformat från Reseförlaget